En webbyrå som skapar smarta,
digitala lösningar i WordPress
samt ger uppskattad support, workshops
och kurser.

Vad kan vi göra för dig?

Vi har lång erfarenhet och kunskap inom allt från design, hemsidor, förvaltning, support, utbildning och utveckling av avancerade digitala tjänster. Hör av er om ni vill veta mer!

Hemsidor i WordPress

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Support och förvaltning

Vi ser till att er hemsida har de senaste säkerhetsuppdateringarna. Det innebär att den är skyddade mot dataintrång och angrepp.

Vad våra kunder tycker

"Jag har i ett längre webb projekt jobbat med Mari och kan varmt rekommendera henne för hennes professionella arbetssätt. Hon kan och håller det hon lovar. I kombination med ett väl utvecklat formspråk har hon också de tekniska kunskaper som behövs för att göra stora produktioner. Hon har också en mycket god känsla för arkitektur och flöden."
Åsa Andersson Broms
Åsa Andersson Broms
Lecturer Internet related Media/Public Domain - Digital Media and Photography at The Royal Institute of Art
”Mari has a very good knowledge of WordPress, Is engaged and interested in the customers. And with the combination of an artistic education, it provides very good conditions for professional web pages. Highly recommended for web development.”
Per Key Björcke
Director at Keyfuture
”Mari har under ett par år fungerat som webbsupport och IT-konsult för Mångkulturellt centrums och Unesco LUCS webbsidor. Hon har som konsult varit både snabb och tydlig och med starkt kundfokus. Hon är pedagogisk och lugn och löser både stora och små problem. Jag kan därför ge henne de varmaste rekommendationer!”
Mikael Morberg
Mikael Morberg
Knowledge manager, the Multicultural Centre, developer, Visionary Entrepreneur

Urval av kunder

Sveriges kvinnliga veterander - logga
Artikel 31 - logga
BESÖKSADRESS

Industrigatan 20H
212 14 Malmö
Telefon: 070-33 55 250

NYHETSBREV
artig made it! - logo