';

Konstnärscentrum Öst

  • Konstnärscentrum Öst - första sidan
  • Konstnärscentrum Öst - Skapande Skola
Description
I uppdraget ingick att slå samman tre hemsidor; Konstnärscentrum Öst, KC Öst Konstproduktion och Skapande Skola för att få in dem under en och samma portal. Den nya hemsidan behövde en ny design och ett modernare gränssnitt. Vi fick även i uppdrag att bygga om hela Bildarkivet med närmare 270 medlemmar. Hemsidan är förstås byggd i WordPress och för medlemmarnas egna presentationssidor användes BuddyPress. Vi har hastighetsoptimerat, gjort viss sökoptimering, skruvat åt säkerheten, bildredigerat, gått igenom innehållet samt coachat delar av styrelsen så de kan sköta om redaktörsjobbet på hemsidan.
 
Om Konstnärscentrum Öst
Konstnärscentrum Öst är en ideell organisation med en bred medlemsbas av ca 270 professionella konstnärer och arkitekter. Representationen spänner över vitt varierande uttryck, material, teman och metoder. Organisationens uppgift är att korta avstånden mellan beställare och konstnärer och att hitta nya miljöer och sammanhang för konst att nå ut till människor och verka i samhället.
KC Öst skapar arbetsmöjligheter för konstnärer och erbjuder högkvalitativ konst för beställare i både offentlig och privat miljö. KC Öst arbetar för att konstnärers processer och konstnärers perspektiv bidrar till en vidgad syn på samhälle och utveckling. KC Öst omfattar Stockholm, Uppsala län och Gotlands län.
 
PROJEKTDETALJER
KUND Konstnärscentrum Öst
TEKNIK WordPress, BuddyPress, HTML, CSS, PHP, Photoshop
 
Skip to content